Om oss

Vi er Lydsenteret.no!

Vi har produkter til hjem og fritid. Vi har plukket ut merker som vi mener gir god valuta for pengene levert av seriøse produsenter. Enten det skulle være en trådløs høyttaler eller høyttalere til innfelling, er kvaliteten ivaretatt hvis du handler fra oss.

Lydsenteret.no prøver alltid å tilstrebe best mulig service og kvalitet kombinert med høy kompetanse og produktkunnskap.

Lydsenteret.no har Bilradiospesialisten Sandnes AS som eier, noe som vi drar nytte av med spisskompetanse på produkter og stort varesortiment.

Vår historie:

Bilradiospesialisten Sandnes AS ble startet i Sandnes i 1995. Fra å være en liten spesialist med hoved tyngde rettet mot privat markedet, har Bilradiospesialisten Sandnes AS vokst til å bli Sør-Vestlandets største spesialforretning av underholdning til bil og større kjøretøy. Vi leverer i dag utstyr til en stor del av bilbransjen på Sør-Vestlandet, og har høy kompetanse på spesifikke bilmerker.

Hva leverer vi?

Av utstyr som leveres kan vi nevne Navigasjon, DAB+ radioer, bilalarmer/sporingsenheter, bilvarme, forsterkere og høyttalere.

Vi leverer også multimedia enheter og skreddersydde løsninger for integrasjon mot ditt eksisterende system i bilen. Det være seg DAB+ radio, Blåtann håndfri og musikk avspilling eller ryggekamera systemer, vi har løsningen til de fleste bilmerker.

Er du på utkikk etter å oppgradere Bobilen din med god lyd eller navigasjon, ta kontakt. Vi har løsningen for deg. Har du muligheten for å komme innom i butikken, har vi utstilt Navigasjon og kamera systemer utviklet spesielt med tanke på bobil. Vi har også skreddersydde utprøvde løsninger om du ønsker å oppgradere høyttalerne til de fleste bilmerker.

Maritimt bruk og monteringshall

Bilradiospesialisten Sandnes AS har ett av Norges største utvalg av lyd beregnet for maritimt bruk, og leverer utstyr til flere båtforhandlere. Vi har ett stort utvalg i butikken, og ett eget demonstrasjons monter hvor du kan se og høre forskjellen på de forskjellige merkene. Vi har også isolasjon/lyd dempings materiale som du kan bruke i skott og motor luker for å dempe vibrasjoner og støy.

Bilradiospesialisten Sandnes AS har stor monterings hall og dyktige montører som alle har glødende interesse for lyd og multimedia til bil. Vi utfører alt fra enkle monteringer av en bilradio eller ett høyttaler par, til intrikate løsninger av utstyr integrert mot bilens originale system. Vi har kodeverktøy til flere bilmerker, og høy kompetanse på integrering av bilspesifikt utstyr.

Grossist

Vi er veldig stolte av at vi i 2018 har blitt grossist for anerkjente merker som Alpine, JL-Audio, Kicker, Dynamat og Stinger, i tillegg til DAB+ Adapteret Anywave som er utviklet og produsert i Norge.