Finn din høyttaler hos oss

Trenger du en ny høyttaler i bil eller hjemme? Lyd er viktig for den ultimate film- og musikkopplevelsen. Og i vårt store utvalg av høyttalere finner du garantert noe som oppfyller dine krav til bra lyd. VI har alt av høyttalere til både til bilstereo og til hjemmebruk.

Rommet  og plasseringen av høyttalerne er viktige utgangspunkt for valg av høyttaler. Våre ansatte besitter god kunnskap og hjelper deg gjerne med valget ditt for å få den beste lyden til ditt bruk og ditt budsjett. Vi monterer også lydanlegget i bilen din dersom du ønsker det.

Bilradiospesialisten Sandnes AS har også et bredt utvalg av høyttalere for innfelling og multiromsystemer til hjemmebruk. Vi har et eget demorom. Hit er du hjertelig velkommen for å teste ut høyttalerne og høre de i bruk!  Vi har både små og store høyttalere i ulike design slik at de i tillegg passer interiøret hos deg!

Vi fører mange kvalitetsmerker innenfor høytalere som leverer lyd i toppkvalitet! Dette er merker som Kicker, JBL, Pioneer og Alpine. Alle disse er kjent for sine gode produkter

Finn din høyttaler hos oss! Velkommen til Luramyrveien 53, 4313 Sandnes. Her elsker vi god lyd og hit kan du komme for å få den beste lydopplevelsen i bil og hjem.