Trenger du ny bilstereo?

Bilstereo gir deg mulighet til å høre på radio og musikk i bil og båt! Hos oss finner du bilstereo som passer dine ønsker og behov i ulike prisklasser. Det finnes vanntett bilstereo, bilstereo med bluetooth og DAB-funksjoner.

Dersom du er opptatt av god lyd og få det maksimale ut av musikken du hører på, har vi de gode anleggene. Bruken din er viktig for valg av lydanlegg til bilen. Hvis du ønsker den ultimate opplevelsen av musikk, bør du bytte ut og oppgradere bilen med en bilstereo. En god forsterker er et godt utgangspunkt for å få fin lyd. En god forsterker vil gi deg en renere og kontrollert lyd ved alle nivåer på volum. Musikkopplevelsen vil bli mye mer behagelig, uansett type musikk. Høytalere er det neste du bør se på. Høytalerne i bilen som komme fra fabrikken er som oftest ikke de beste og har ikke mulighet til å gjengi god lyd fra en god forsterker. Mange ønsker også subwoofer i bilen. Disse spiller frekvenser, særlig de dype frekvensene som vanlige høytalere ikke klarer å gjengi.

Er du usikker på hva du bør velge? Vi kan lyd og gir deg gjerne tips og råd om hva som kan være en god løsning for deg og ditt bruk.

Vi monterer også din bilstereo for deg. Våre montører har lang erfaring med montering av komplette lydsystemer til bil.

Du er hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i Luramyrveien 53, 4313 Sandnes: Her finner du oss som er lidenskapelig opptatt av god lyd.